Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Σύλληψη γιατρού του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη για δωροδοκία


Οδηγείται στον εισαγγελέα.

Στα χέρια της αστυνομίας είναι από σήμερα το πρωί, παιδίατρος του ΙΚΑ, ο οποίος στο χώρο του ιατρείου του απαίτησε και έλαβε χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ για να εμβολιάσει δύο ανήλικα παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες όταν ένας 38χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών πήρε να κλείσει ραντεβού για να εμβολιάσει τα παιδιά του και ενημερώθηκε ότι το συντομότερο δυνατό ραντεβού είναι στα τέλη Σεπτέμβρη.

Ο πατέρας απευθύνθηκε τότε στον 58χρονο παιδίατρο, που διέθετε συμβεβλημένο ιδιωτικό ιατρείο με το Ι.Κ.Α.
Τότε ο γιατρός του ζήτησε το ποσό των σαράντα ευρώ για τον εμβολιασμό, είτε στο ιδιωτικό του ιατρείο, είτε στο ιατρείο ΙΚΑ παρακάμπτοντας τη διαδικασία των ραντεβού.

Ο 38χρονος πατέρας, στη συνέχεια, απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, όπου προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ και κανονίστηκε ραντεβού για την σήμερα το πρωί, στο Ιατρείο του στο Ι.Κ.Α. Τούμπας.

Σήμερα, αφού έγινε ο εμβολιασμός των δύο ανηλίκων παιδιών και του παρέδωσε το συμφωνημένο χρηματικό ποσό, αστυνομικοί οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, μπήκαν στο ιατρείο του 58χρονου και σε έρευνα που έγινε, βρέθηκε μέσα στο γραφείο του το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς γιατρός θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.

newsbeast.gr
..................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: