Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Χαμός με Μενεγάκη-Καραβάτου στον Alpha

menegaki-karabatou

Κλαυθμοί, οδυρμοί και πένθος στον Alpha μετά τα μαντάτα για Μενεγάκη-Καραβάτου. Τι ακριβώς συμβαίνει με τις δύο ξανθιές παρουσιάστριες του Alpha; Μέρα με τη μέρα αλλάζουν συνεχώς οι εξελίξεις στον Alpha. Οι Γερμανοί έχουν πάρει «ψαλίδι» και «κόβουν και ράβουν» το πρόγραμμα για να έρθει στα μέτρα τους ώστε να κάνουν οικονομία, μετά την «τρύπα» των 18 εκατομμυρίων ευρώ της σεζόν που πέρασε. Θύμα των περικοπών η Κατερίνα Καραβάτου.

Έτσι φαίνεται πως το «κόψιμο» της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου είναι τελικά οριστικό. H εκπομπή είχε αποφασιστεί να κοπεί, αλλά στις αρχές της εβδομάδας, αναπτερώθηκαν οι ελπίδες ότι μπορεί τελικά να διασωθεί.

Φαίνεται όμως πως οι Γερμανοί επέμειναν στην αρχική τους απόφαση να μην υπάρχει το «Κους Κους» τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με είδηση-βόμβα που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ελένη Μενεγάκη θα μετακινηθεί και θα πάει πιο πολύ προς το μεσημέρι, ώστε να καλυφθεί το κενό, κι αυτό για λόγους οικονομίας, καθώς οι Γερμανοί θέλουν να έχουν μια βάρδια τεχνικών: είτε 12:00-20:00 είτε 13:00-21:00.Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/09/menegaki-karavatou-alpha/#ixzz1XV2IFJGO
.........................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: