Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Έγιναν τα εγκαίνια της ΔΕΘ χωρίς τον Πρωθυπουργό


Η 76η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, πραγματο-
ποίησε τα εγκαίνια χωρίς την παρουσία του Πρωθυ-
πουργού...


Αντ΄ αυτού παρευρέθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος στην ομιλία του έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για την ελληνική οικονομία. Έξω τώρα απο την ΔΕΘ, η αστυνομία έχει....

κάνει για τα καλά την παρουσία της. Σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, ειδικά στην Εγνατία και την Τσιμισκή, καθώς και περιμετρικά των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Έκθεσης κυκλοφορούν συνεχώς περιπολίες δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ όπου έχει απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση ο γερανός της Τροχαίας «σηκώνει» τα οχήματα που ξέχασαν να απομακρύνουν οι ιδιοκτήτες τους.


Στους δρόμους δεν κυκλοφορεί κανένα ταξί – οι ιδιοκτήτες ταξί, που θα διαδηλώσουν κι αυτοί, απεργούν σήμερα – ενώ κλειστές, παρά το μεγάλο αριθμό επισκεπτών που αναζητούν ένα τραπέζι, είναι και οι περισσότερες καφετέριες, ακόμη και στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης, καθώς οι επαγγελματίες της εστίασης διαμαρτύρονται για το ΦΠΑ. Ρολά έχουν κατεβάσει και πολλά εμπορικά καταστήματα του κέντρου, αλλά περισσότερο για το …φόβο των Ιουδαίων, σε περίπτωση που σημειωθούν απόψε συγκρούσεις και επεισόδια.

Read more: http://thessnea.blogspot.com/2011/09/blog-post_6835.html#ixzz1XZoM6rhf
..............................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: