Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη στο Δημόσιο...

Σε τρίωρη στάση εργασίας στο Δημόσιο από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, προχωρεί την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ, ενώ στη 1 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Άγαλμα του Βενιζέλου αντίστοιχα.
Αιχμή της κινητοποίησης είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, Κώστα Τσικρικά οι απολύσεις στο Δημόσιο μέσω της εφεδρείας και οι μειώσεις των αμοιβών που προβλέπονται από το νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο.
Η ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει σε νέα Γενική Πανεργατική Απεργία σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ κατά τις ημέρες της συζήτησης και της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Τσικρικάς, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Ηλίας Βρεττάκος, καθώς και ο αντιπρόεδρος, Αντώνης Αντωνάκος, τόνισαν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με στόχο, «την ανατροπή των άδικων σκληρών και αναποτελεσματικών μέτρων τα οποία προβλέπονται από το Μεσοπρόθεσμο, το Πολυνομοσχέδιο και τη νέα Δανειακή Σύμβαση».
Δείτε περισσότερα θέματα


http://vatolakkiotis.blogspot.com/2011/11/blog-post_4775.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: