Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η. Ψινάκης για Fab5: “Είμαι τραγικά δυστυχισμένος γιατί κάνω μια αηδία"!


Δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος από την πορεία του “Fab 5” ο Ηλίας Ψινάκης. Ο γνωστός μάνατζερ με την εκρηκτική και ειλικρινή συμπεριφορά αποκάλυψε πως είναι δυστυχισμένος από τη συμμετοχή του στην εκπομπή και ότι είναι στο τσακ να εγκαταλείψει το show.
“Είμαι τραγικά δυστυχισμένος γιατί κάνω μια αηδία”, αποκάλυψε ο Ηλίας στο “Πρώτο Θέμα” και συνέχισε: “Μπήκα σε αυτήν την περιπέτεια γιατί είναι ένα καινούριο concept και είχα ενθουσιαστεί από το αντίστοιχο αμερικάνικο. Οι Αμερικάνοι ξεκινούν την προετοιμασία κάθε επεισοδίου έξι μήνες πριν και ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Εμείς λόγω κρίσης τα κάναμε με μύξες και με σάλια. Η παραγωγή θέλει να κάνει αντιγραφή με μηδέν λεφτά, κάτι που καταλαβαίνω γιατί κανένας δεν έχει χρήματα αυτήν την περίοδο... Χρειάζεται, όμως, έμπνευση. Δεν πρέπει να είμαστε αγκιστρωμένοι στο αμερικάνικο. Κι εκεί αρχίζει ο εμφύλιος”.

Στην ερώτηση με ποιον από τους συνεργάτες έχει κόντρα δήλωσε: “Με τον Σαμαρά έχω τη μεγαλύτερη κόντρα... Έχουμε διάσταση απόψεων. Αναγνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ καλός κι ότι φέρνει πολλή τηλεθέαση, αλλά διαφωνούμε σε πολλά πράγματα”.

Ακόμη, σε όσους τηλεθεατές αναφέρουν ότι τους ενοχλεί πως στο "Fab5" πρωταγωνιστούν γκέι απάντησε: "Από τη δική τους οπτική γωνία έχουν απόλυτο δίκιο. Όποιος δεν το γουστάρει έχει κάθε δικαίωμα να αλλάξει κανάλι. Μπορούν την ίδια στιγμή να παρακολουθήσουν το τούρκικο η το show της Βίσση. Επίσης δεν είναι και οι πέντε γκέι! Απ΄ότι ξέρω είναι οι δύομιση".
Όσο για την κόντρα με την παραγωγή ανέφερε: “Είμαι στο παρατσάκ να εγκαταλείψω το show! Κι όχι μόνο εγώ γιατί θα πάρω μαζί μου και τον Μέρλο. Όλο αυτό είναι μια αηδία και ντρέπομαι που συμμετέχω. Από την άλλη υπάρχουν 50 οικογένειες που ζουν από αυτό και δεν μπορώ να τους παρατήσω και να φύγω” , ενώ παράλληλα, συμπλήρωσε ότι υπήρχε κόντρα για τη δήλωση συμμετοχής του Γιάννη Φλωρινιώτη που απορρίφθηκε από την παραγωγή επειδή είναι επώνυμος.



http://www.tlife.gr/Article/news-psinakis/0-9-24363.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: