Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Ο ορφανός που συγκλόνισε το «Κορέα, έχεις ταλέντο» [video]

koreaki_532_355

Όταν ανέβηκε στη σκηνή του «Κορέα, έχεις ταλέντο» o 22χρονος νεαρός, ρωτήθηκε από το μέλος της επιτροπής γιατί στο ερωτηματολόγιο δίπλα στη θέση «οικογένεια» είχε αφήσει κενό.

Από εκείνη τη στιγμή ξεδιπλώθηκε μια συγκλονιστική ιστορία ενός παιδιού που έμεινε ορφανός, έζησε δύσκολα, αλλά ανακάλυψε στην πορεία ότι έχει ταλέντο. Ότι η φωνή του μπορεί να μαγέψει ακόμα και μια ολόκληρη χώρα.

Ο Choi Sung-Bong άφησε άφωνη την κριτική επιτροπή του «Κορέα, έχεις ταλέντο» όχι μόνο από το ταλέντο του, αλλά και από την προσωπική του ιστορία.

Τον εγκατέλειψαν σε ορφανοτροφείο, σε ηλικία τριών ετών. Όμως αποφάσισε να το σκάσει όταν ήταν πέντε, αφού τον κακοποιούσαν. Έζησε στους δρόμους για πολλά χρόνια και πουλούσε αναψυκτικά και τσίχλες για να ζήσει.

Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να τελειώσει το σχολείο. Έκανε λίγα μαθήματα μουσικής, αλλά επειδή έπρεπε να δουλεύει έκανε απουσίες. Συνέχισε να εξασκείται μόνος του, αφού από τα 12 του ήθελε να γίνει μουσικός.

Ήδη το βίντεο στο youtube έχει σχεδόν 14 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το βίντεο με τον ορφανό Κορεάτη που συγκλόνισε το «Κορέα, έχεις ταλέντο» και όχι μόνο:Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/11/orphanos-korea-echeis-talento/#ixzz1eZ55zIcB

Δεν υπάρχουν σχόλια: