Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

14/12 20:39 Εστάλη ο φάκελος, τέλος ο Αλ Σαούντ!

Εστάλη ο φάκελος, τέλος ο Αλ Σαούντ!

Μετά από αρκετές παρατάσεις, το έγγραφο που περίμενε ο Βλάσης Τσάκας έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά Τσάκα, το Bank commitment έφτασε στα χέρια του Παναγιώτη Πετρόπουλο, ο οποίος παρέδωσε τον φάκελο στους νομικούς εκπροσώπους της πλευράς Βαρδινογιάννη.

Αυτό που ερευνάται πλέον είναι η τράπεζα από την οποία εστάλη το συγκεκριμένο έγγραφο, αφού τελικά δεν πρόκειται για την Σκανδιναβική για την οποία γινόταν λόγος τις προηγούμενες ημέρες, αλλά για μια άλλη τράπεζα!

Μάλιστα και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Πρίγκιπα Αλ Σαούντ δεν συμμετέχει στην πρόταση και τη θέση του να έχει πάρει ένα γκρουπ επιχειρηματιών από τη Σαουδική Αραβία που στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να πάρει την ΠΑΕ χωρίς περαιτέρω ελέγχους!

Φως στην υπόθεση αναμένεται πλέον να ρίξει η πλευρά Βαρδινογιάννη καθώς καλείται να απαντήσει αν την ικανοποιούν τα έγγραφα που έχει πλέον στα χέρια της και αν κάνουν αποδεκτή τη νέα πλέον πρόταση των Σαουδαράβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: