Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Ελλάδα 2012 αστρολογικά


Τι προβλέπει για την Ελλάδα η Uranian αστρολογία το 2012;
Ουρανοσκοπεί ο Karl-Heinz Ottinger
Φτάσαμε λοιπόν στο 2012. Σε μια χρονιά ορόσημο όπου όλοι συνηγορούν πως θα είναι σταθμός για την ανθρωπότητα. Ίσως κάποιοι να έχετε συνδέσει το 2012 με την καταστροφολογία της ταινίας όπου....

ως γνωστή «αμερικανιά» ποιότητας κάνει τον κόσμο να φοβάται και να τρέμει. Εδώ βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως και στην ταινία «300» ο καημένος ο Ξέρξης ενεμφανίσθη στην ταινία λες και ήταν μαζορέτα στο Gay Parade και όχι αυτοκράτορας. Στις ταινίες βλέπουμε τυφώνες, σεισμούς κι λοιπά φυσικά φαινόμενα που, αν και θα συμβούν, η έκταση και η ένταση απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Οπότε «μηδέ φοβού». Αδειάστε το μυαλό σας από καταστροφές, μετεωρίτες ή εξωγήινους και ηρεμήστε.
Η Ελλάδα όμως έχει να αντιμετωπίσει τέσσερις πληγές:
1.Την οικονομική δυσπραγία
2.Την ανεξέλεγκτη εισροή αλλοδαπών plus εγκληματικότητα
3.Μια άρρωστη Ευρώπη
4.Την πολιτική που ασκούν οι ...πολιτικοί

Τα πράγματα εξ ορισμού και από μόνα τους δημιουργούν μια αλυσιδωτή αντίδραση με απίστευτες κοινωνικές και πολιτικές συνέπειες –προεκτάσεις. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με το 15% του πληθυσμού της να είναι πλέον αλλοδαποί, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν στον ήλιο μοίρα. Τα μεροκάματα είναι κομμένα μιας και πλέον ζούμε «τον Θάνατο του Εμποράκου» και δυστυχώς όχι του Άρθουρ Μίλερ αλλά των Παπαδήμα-Βενιζέλου. Η Ελλάδα περιμένει υποστήριξη αλλά οι αγορές κάνουν επίθεση σε Ισπανία-Ιταλία-Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία που οδηγεί ή σε «κόψιμο» πληθωριστικού χρήματος ή αλλιώς «Ευρωζώνη… Ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Όπως είχα γράψει και στο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube η Ελλάδα θα έρθει αντιμέτωπη ή με αλλαγή ισοτιμίας € ή ακόμα και επιστροφή στην δραχμούλα. Απλά θα επικαλεστώ μια φράση του Βαρώνου Ροτσίλντ που λέει: «Όταν ακούς τα κανόνια, αγόρασε. Όταν ακούς τις τρομπέτες, πούλα.»

Οι οίκοι αξιολόγησης κάνουν παιχνίδι για τους λίγους και ισχυρούς τραπεζίτες. Οι ισχυρές χώρες και οι τράπεζες αυτών είναι ουσιαστικά αυτοί που είχαν τους οίκους αξιολόγησης και τις εκθέσεις τους ως ευαγγέλιο. Τους γιγάντωσαν και τώρα θα πληρώσουν. Ίσως τελικά έχουμε μπει σε μια σημαντική καμπή της οικονομο-χρηματικής άλλα και γεωπολιτικής ιστορίας της ανθρωπότητας.

Από την άλλη στην Ελλάδα έχουμε ένα ΠΑΣΟΚ σε διαδικασία σήψης και εντελώς στον... κόσμο του, θεωρώντας αντιστρεπτό το ποσοστό που παίρνει στις δημοσκοπήσεις και μια ΝΔ όπου ζει επίσης με την ψευδαίσθηση -ή θέλει να κάνει εμάς να πιστέψουμε- πως θα βάλει μπροστά αυτοστιγμής την Ελληνική οικονομία. Τόσο πιθανό όσο να κάνεις άνθρωπο που σηκώθηκε μετά από 3 χρονιά σε κώμα να τρέξει σαν τον Yussein Bolt.

Η δε Αριστερά αιωνίως διχασμένη, δείχνει ανίκανη να εκμεταλλευτεί ουσιωδώς την αναπόφευκτη άνοδο της, ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ κοντεύει να μπερδευτεί κι ο ίδιος με το εκάστοτε χρώμα που παίρνει κάθε φορά η «εθνική σωτηρία». Προς το παρόν, η βελόνα έχει κολλήσει στο «Παπαδήμος»...

Και οι πολίτες αμήχανοι, πληρώνοντας κι αυτοί το τίμημα των εμμονικών επιλογών τους στα δύο «μεγάλα» κόμματα, παρακολουθούν το reality καρφωμένοι οι περισσότεροι στις καρέκλες τους, πατώντας απλά τα «κουμπάκια» στις δημοσκοπήσεις. Δεν θέλουν και πολύ ωστόσο για να «τσιμπήσουν» εκ νέου στην εμφάνιση ενός νέου «σωτήρα» που θα τάξει λαγούς με πετραχήλια.

Ελλαδάρα, με τα όλα της, δηλαδή, αφού όπως λέει ο λαός πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!

Ενωμένη Ευρώπη ή σκλάβοι στα δεσμά μας;
Στην πραγματικότητα είναι το ίδιο πράγμα. Σας το λέω αυτό γιατί η Ευρώπη των 27 μείον Κάμερον που είναι οι 17 της Ευρωζώνης, δηλαδή οι εξής τρεις Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία, καταλήγουν στην... μια και μοναδική καγκελαρία!

Και όλοι οι γνωρίζοντες Ιστορία, ξέρουν τι εστί Γερμανία και που το πάει. Άλλο χούι που δεν κόβεται...

Το οξύμωρο βέβαια είναι πως η Ιταλία είναι στον προθάλαμο του ΔΝΤ και επί της χειρουργικής κλίνης της χρεωκοπίας. Δυστυχώς η Ευρώπη έχει μπει στο στόχαστρο γιατί ουσιαστικά δεν ήταν μια οικονομική ένωση κρατών με ίσα δικαιώματα αλλά μια ένωση με 3-4 πρωταγωνίστριες χώρες και πολλούς κομπάρσους. Έτσι οι αγορές διέγνωσαν την παθογένεια του συστήματος αλλά και την αληθινή προσδοκία της Μέρκελ, η οποία φυσικά δεν δρα χωρίς «υποβολείς».

Το θέμα είναι πως όσο παρατείνεται η κρίση του €, τόσο κερδίζει η Γερμανία.

Το γιατί είναι απλό. Η μεγαλύτερη εξαγωγική δύναμη της Ευρώπης είναι η Γερμανία. Με ένα υποτιμημένο νόμισμα γίνεται πιο ανταγωνιστική και, ποντάροντας στην σχέση μεταξύ κόστους κτήσης/ποιότητα, η Γερμανία βγαίνει απείρως κερδισμένη από όλους τους άλλους συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας. Έτσι πολλά ευρώ εισρέουν στα ταμεία της και βρίσκοντας και τους ανάλογους «Χριστοφοράκους» στην κάθε χώρα πλασάρει υπερτιμολογημένα προϊόντα διαλογής, όντας με αυτόν τον τρόπο ακτύπητη σε διαγωνισμούς που την ενδιαφέρουν.

Και αφού οι Γερμανοί είναι ...φίλοι μας, ας δούμε κι άλλον έναν, παλαιότερο.

Ο μεγάλος Πρώσος πολιτικός Όττο Φον Μπίσμαρκ είχε πει δυο αποφθέγματα που θα πάρουν σάρκα και οστά για την Ελλάδα του 2012.
-Με κακούς νόμους και καλούς δημόσιους λειτουργούς είναι ακόμα δυνατόν να κυβερνήσεις. Με κακούς δημόσιους λειτουργούς όμως, ούτε οι καλύτεροι νόμοι δεν μπορούν να βοηθήσουν.
-Το μυστικό της διεθνούς πολιτικής είναι να κλείσεις μια καλή συμφωνία με τη Ρωσία.

Όσον αφορά το πρώτο απόφθεγμα θα καταλάβετε γιατί δεν πρόκειται να πετύχουν οι όποιες μεταρρυθμίσεις. Για να πετύχει το έργο του οποιουδήποτε τεχνοκράτη θα πρέπει να ξηλωθεί από τα θεμέλια ο Δημόσιος τομέας, ο κρατικός μηχανισμός και η νοοτροπία τους. Δείτε για παράδειγμα τον κλάδο της Δικαιοσύνης. Αύξησαν μόνοι τους τις αμοιβές ενώ με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, εάν πλέον σου χρωστά το Δημόσιο, μετά την παρέλευση διετίας θα ...παραγράφεται!

Όσο για το δεύτερο, αφορά τους πάντες πλην ημών, αφού πρακτικά όποια στήριξη έχουμε πάρει μέχρι τώρα από την Δύση, την οφείλουμε στο ότι γεωπολιτικά η Ελλάδα ήταν και είναι το «φράγμα» για να μην βγουν οι Ρώσοι στην Μεσόγειο. Οπότε, μπάι μπάι Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη!

Οι Uranian εξισώσεις λένε
greece_2012
Annual ASC= Apollon/Admetos= Wi/MC=Κρόνος/Zeus=Πλούτωνας/Admetos = Σελήνη/Admetos:
Προσδοκώντας να ζήσω σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Συναντήσεις και συμμαχίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Προβλήματα με μηχανές. Οι «σύντροφοι» στον πόλεμο. Μια βαθειά αλλαγή και μεταμόρφωση. Εκφράζοντας την θλίψη και τα συλλυπητήρια. Το τέλος των επαφών. Ρίχνοντας την αυλαία.

Ερμηνεία:
Εδώ περιγράφονται οι καταστάσεις του περιβάλλοντος μας. Δείχνει πως η Ελλάδα μπαίνει σε μια κατάσταση αλλαγών συνθηκών διαβίωσης αλλά και συμμαχιών. Παραδοσιακές συμμαχίες μεταξύ Ελλάδος και λοιπών χωρών θα διαρρηχτούν ενώ θα ανατείλουν νέες . Οι Ευρωπαίοι μάλλον θα θελήσουν να αλλάξουν το υπάρχον καθεστώς «βοηθείας» προς την Ελλάδα ουσιαστικά θέτοντας
Read more: http://www.i-diadromi.com/2012/01/2012_7361.html#ixzz1iEkDQiYY

Δεν υπάρχουν σχόλια: