Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Το κτήνος μάς θέλει κρέας για κανόνια...

thumb

Ο Κίσινγκερ λίγο πριν από το τέλος του προβλέπει...

Αν δεν ακούς τα τύμπανα του πολέμου, θα πρέπει να είσαι κουφός». Με την πα­ραπάνω φράση συνοψίζει την εκτίμη­σή του για τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο και προβλέπει το ξέσπασμα του Γ’ Παγκόσμιου Πολέ­μου ένας γηραιός κύριος 89 ετών, την άποψη του οποίου δεν μπορεί κανείς να μην λάβει σοβαρά υπόψη του, κα­θώς πρόκειται για τον Χένρι Κίσινγκερ. Τις εφιαλτικές προβλέψεις τού πρώ­ην υπουργού Εξωτερικών, μάγου της αμερικανικής διπλωματίας (και νεκρο­θάφτη του Κυπριακού), παρουσίασε η βρετανική ιστοσελίδα «daily sq uib» και τις μεταφέρουμε, με την ευχή να περιγράφουν την επιθανάτια απελπι­σία ενός κακού γέρου που, έχοντας να αντιμετωπίσει το αναπόφευκτο, εύχε­ται να τον συνοδεύσουν στον τάφο και μερικά δισεκατομμύρια…

Όπως και να έχει, ο Χένρι εμφανίζε­ται ακόμη και στο τέλος του βίου του όπως ήταν πάντοτε: αμετανόητα κυνι­κός. Θαυμάστε τον.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπούν την Κίνα και τη Ρωσία, και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο θα είναι το Ιράν, το οποίο είναι, φυσικά, ο κύριος στόχος του Ισραήλ. Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει τη στρατιωτική της δύναμη και στη Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις της από το Sovietization, δώσαμε μια ψευδή αίσθηση από ντα-ηλίκι. Είμαστε σαν τον ακροβολιστή, ο οποίος προκαλεί το υποχείριο να πάρει το όπλο του και όταν αυτό προσπαθή­σει να πάρει το όπλο του το πυροβο­λεί αμέσως. Αυτό, θα δη­μιουργήσει έναν κοινό και γρήγο­ρο αφανισμό τους». Έχοντας απόλυτη βεβαιότητα για τον επερχόμενο Γ’ Πα­γκόσμιο Πόλεμο ο Κί­σινγκερ συνεχίζει:

«Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός, που μόνο μία υπερδύναμη μπορεί να κερ­δίσει, και αυτή θα είμαστε εμείς. Για τον λόγο αυτό η Ε.Ε. βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρω­μένο υπερ-κράτος, γιατί ξέρουν τι έρχεται, και για να επιβι­ώσει η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ένα συνολικά συνεκτικό κράτος. Η βιασύνη τους μου λέ­ει ότι ξέρουν πολύ καλά ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών. Ω, πόσο έχω ονειρευτεί αυτή την ευχάριστη στιγμή. Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώ­πους». Ο Κίσινγκερ, στη συνέχεια, πρόσθε­σε: «Αν είστε ένα συνηθισμένο άτο­μο, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε για πόλεμο μετακινούμενος προς την ύπαιθρο και κτίζοντας μια φάρμα, αλ­λά πρέπει να πάρετε μαζί σας όπλα, αφού οι ορδές των πεινασμένων θα περιφέρονται. Επίσης, αν και η ελίτ θα έχει ασφαλή σημεία φύλαξης και ει­δικά καταφύγια, πρέπει κατά τη διάρ­κεια του πολέμου να είναι εξίσου προ­σεκτικοί με τους απλούς πολίτες».

Ο μάγος

Στη συνέχεια ο «μάγος» συνοψίζει το αμερικανικό παιχνίδι στη Μέση Ανατολή:

«Είπαμε στον στρατό ότι θα έπρεπε να καταλάβουμε πάνω από επτά χώ­ρες της Μέσης Ανατολής για τους πό­ρους τους και έχει σχεδόν ολοκληρώ­σει τη δουλειά του। Όλοι γνωρίζουμε τι πιστεύω για τον στρατό, αλλά πρέ­πει να πω ότι αυτή τη φορά υπάκου­σε τις διαταγές με το παραπάνω. Είναι ακριβώς αυτό το τελευταίο στάδιο, δηλαδή το Ιράν, το οποίο θα αλλάξει την ισορροπία. Πόσο καιρό μπορεί η Κίνα και η Ρωσία να κάθεται και να βλέπει την Αμερική να καθαρίζει; Η μεγάλη ρωσική αρκούδα και το κινέ­ζικο δρεπάνι θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, και αυ­τό θα γίνει όταν το Ισραήλ θα πρέπει να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και τον οπλισμό για να σκο­τώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορεί. Ας ελπίσουμε ότι αν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή θα είναι μισή ιραηλι­νή. Οι νέοι μας έχουν εκπαιδευ­τεί καλά, περίπου την τελευταία δε­καετία,στα παιχνί­δια κονσόλας πολε­μικών τεχνών. Ήταν ενδιαφέρον να δούμε το νέο Call of Duty Modern Warfare 3, το οποίο αντανα­κλά ακριβώς αυτό που πρόκειται να έρθει στο εγγύς μέλλον με τον έξυ­πνο προγραμματισμό του. Οι νέοι μας στις ΗΠΑ και τη Δύση είναι προετοιμα­σμένοι, διότι έχουν προγραμματιστεί να είναι καλοί στρατιώτες, βορά των κανονιών, και όταν θα διαταχθούν να βγουν στους δρόμους και να πολεμή­σουν τους τρελούς Κινέζους και Ρώσους θα υπακούσουν στις εντολές. Από τις στάχτες θα οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία, θα μείνει μόνο μία υπερδύναμη, και αυτή η μια θα εί­ναι η παγκόσμια κυβέρνηση που θα κερδίσει. Μην ξεχνάτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουμε πράγματα που κανένα άλλο έθνος δεν έχει, και θα παρουσιάσει τα όπλα αυτά στον κόσμο, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

http://topontiki.gr/article/28556

Δεν υπάρχουν σχόλια: