Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Το Νησί: Η νέα ζωή της Μαρίας στη Σπιναλόγκα



Διαβάστε την περίληψη του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα και δείτε το τρέιλερ.

Η Μαρία μπαίνει στη Σπιναλόγκα και εγκαθίσταται στο σπίτι που έζησε και πέθανε η μητέρα της. Συναντά την παλιά φίλη της μητέρας της, την Ελπίδα, που ήξερε γι' αυτήν από τα γράμματα της Ελένης, τον Δημήτρη που η Ελένη τον μεγάλωσε σαν παιδί της αλλά και την άσπονδη εχθρό της, την Κρουσταλάκη, που της ρίχνει το φαρμάκι της.

Η Σαβίνα προσπαθεί να παρηγορήσει τον Γιώργη, που συναντά την κόρη του στο μόλο του νησιού όπως έκανε και με την γυναίκα του.

Στη Νεάπολη, η 'Αννα έχει κλειστεί στο δωμάτιό της. Οι Βανδουλάκηδες φέρνουν γιατρό να την εξετάσει για λέπρα. Ο Μανόλης έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Ξαφνική επάνοδος στο νησί του γιατρού Κυρίτση, ο οποίος έρχεται με καλά νέα από την Αμερική για την πρόοδο των ερευνών για την θεραπεία. Ο Παπαδημητρίου για άλλη μια φορά του λέει να φύγει αμέσως. Ξεσηκωμένοι κάτοικοι από απέναντι χωριό έρχονται με άγριες διαθέσεις προς τη Σπιναλόγκα...



http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=4079
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: