Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Η περιουσία Ωνάση στην κόρη του Ντόντα


Η Αθηνά Ωνάση δηλώνει ξεκάθαρα πώς σκοπεύει να υιοθετήσει την κόρη του Ντόντα, ενώ φίλος της Σιμπέλ Ντόρσα λέει οτι ο Αλβάρο «σέρνει την Αθηνά από τη μύτη».


Αυτό σημαίνει οτι η κόρη του Ντόντα θα είναι κληρονόμος της Αθηνάς Ωνάση και της αμύθητης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση, χωρίς να είναι συγγενής εξ αίματος της οικογένειας.

Η χρυσή κληρονόμος δηλώνει έτοιμη να υιοθετήσει όχι μόνο την Βίβιαν, αλλά και τον Φερνάντο, το γιο που απέκτησε η Ντόρσα με τον επιχειρηματία Φερνάντο Όλιβα. Η διαδικασία της υιοθεσίας θα είναι άκρα μυστική και θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς δεν υπάρχει κανένα νομικό εμπόδιο.

Οι δηλώσεις όμως του φίλου της Ντόρσα, Χ. Έμερτ, προκαλούν: «Σίγουρα θα την υιοθετήσει η Αθηνά. Θα κάνει ό,τι ακριβώς της πει ο Ντόντα. Θα μεγαλώσει σαν ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο. Θα έχει ό,τι θελήσει, εκτός από την αγάπη και την φροντίδα που μόνο η Σιμπέλ μπορούσε να της δώσει».

Ο Ντόντα φέρεται να είχε δώσει 1 εκατομμύριο δολάρια στην πρώην αγαπημένη του, Σιμπέλ, για να πάρει τα παιδιά. Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Βίβιαν και ο Φερνάντο ζούσαν με τον Αλβάρο και την Αθηνά Ωνάση στο Βέλγιο με την άδεια της Σιμπέλ. «Έχω την συνείδησή μου καθαρή», δήλωσε ο ίδιος, θέλοντας να βάλει τέλος σε αυτές τις φήμες.Δεν υπάρχουν σχόλια: