Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Dancing: τούμπανα, σεξ, αποχώρηση Χρανιώτη [video]


Σέξι κι όποιος αντέξει εμφανίστηκαν στο Dancing with the Stars Ελεονώρα Μελέτη, Μαριέττα Χρουσαλά, Νατάσα Καλογρίδη, ενώ οι κριτές παρέδωσαν μαθήματα σεξ. Αποχώρηση-έκπληξη Χρανιώτη. Δείτε βίντεο από το Dancing with the Stars.


Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε πιο σέξι από ποτέ σε μια πολύ αισθησιακή χορογραφία με τον Ηλία στο Dancing with the Stars. Ξεχωρισε για τις καμπύλες, αλλά και το μακρύ μαλλί που φρόντισαν να της προσθέσουν οι κομμωτές:

Πολύ κουβέντα στο Dancing with the Stars έγινε για τις στάσεις του σεξ με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Αλέξη Κωστάλα και το Γιάννη Λάτσιο να συγκρίνουν τον καναπέ, το κρεβάτι και το πάτωμα (!) Αφορμή τη σέξι χορογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά. Δείτε τα μαθήματα σεξ στο Dancing:

Η Μαριέττα Χρουσαλά εντυπωσίασε με τα κάλλη της και τον τρόπο που τα «λίκνιζε», ενώ δεν έμεινε ασχολίαστο το πλούσιο μπούστο που ξεχείλιζε από το μικροσκοπικό στηθόδεσμο της:

Η σέξι Νατάσα Καλογρίδη ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη, αν και σοβαρά τραυματισμένη:

Ο απολαυστικός Τρύφωνας Σαμαράς χόρεψε αρκετά καλά και σκόρπισε το γέλιο με τα σκέρτσα του. Τα μηχανάκια της AGB πήραν φωτιά όταν άρχισε να γυρνά γύρω από τη Ζέτα πιάνωντας τον κότσο της με την επιτροπή να σκάει στα γέλια. Φυσικά ο Γιάννης Λάτσιος δεν άφησε ασχολίαστο το μονόπετρο της Ζέτας με τις φήμες να κάνουν λόγο για γάμο Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη:

περισσοτερα

Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/04/dancing-apoxorisi-xranioti-video/#ixzz1Ia1TDdOF
......................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: