Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Κουμπάροι πιάστηκαν στα πράσα στην Ηλεία από τη σύζυγο



Σάλος στην Ηλεία με ζευγάρι κουμπάρων που πιάστηκε από τη σύζυγο του ενός να επιδίδονται σε gay όργια. Το νέο διαδίδεται στα χωριά και έχει φτάσει μέχρι τον Πύργο.

Εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν εντός σπιτιού μόνο ο κουμπάρος και οι δύο άντρες βρήκαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά

Λίγη ώρα αργότερα, η σύζυγος κατέφθασε στο σπίτι απροειδοποίητα. Ακούγοντας, λίγο πριν μπει στο σπίτι «περίεργους» θορύβους, η νεαρή γυναίκα άνοιξε πανικόβλητη την πόρτα και έτρεξε προς την κρεβατοκάμαρα.

Εκεί, κυριολεκτικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς η εικόνα που αντίκρισε ξεπερνούσε κάθε φαντασία: Ημίγυμνοι στο κρεβάτι ο σύζυγος και ο κουμπάρος.

Το σοκ που υπέστη ήταν ισχυρό με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να λιποθυμήσει. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους δύο κουμπάρους να ντυθούν και αφού τη συνεφέρουν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Το τι «όχι, δεν είδες, καλά», «δεν είναι αυτό που νομίζεις» κλπ άκουσε η κοπέλα δε περιγράφεται. Ο σύζυγος της είπε μάλιστα οτι είχε την περιέργεια να δει το τατουάζ του κουμπάρου του σε επίμαχο σημείο ώστε να κάνει και αυτός ένα.

Η σύζυγος δεν πείστηκε και σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά το Πάσχα.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/04/koumparoi-gay-ileia/#ixzz1KCM1jLFI
..............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: