Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

Από τι πέθανε ξαφνικά ο σχεδιαστής Τίμης ΠαρίσηςΣοκ στον κόσμο της μόδας καθώς ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Τίμης Παρίσης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας. Από τι πέθανε ο Τίμης Παρίσης;

Ο σχεδιαστής είχε μετακομίσει στο σπίτι του κέντρου πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Φαίνεται πάντως οτι τα αίτια του θανάτου του Τίμη Παρίση δεν έχουν να κάνουν με χρήση ουσιών, όπως έσπευσαν να διαδώσουν κάποιοι. Παρ’ όλα αυτά, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιαστής δεν έφερε σημάδια από μαχαίρι, ενώ ο θάνατος του, βάσει της ιατροδικαστικής έρευνας, υπολογίζεται ότι επήλθε μεταξύ 23:00 με 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατό του Τίμη Παρίση του έχει συγκλονίσει το χώρο της μόδας, καθώς ο σχεδιαστής είναι ένας από τους πιο γνωστούς και διακρίνεται για τις φιλανθρωπικές επιδείξεις μόδας που έχει πραγματοποιήσει.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τίμης Παρίσης είχε πέσει θύμα ληστείας, καθώς του είχαν κλέψει στο Κολωνάκι το τζιπ του. Ο ίδιος μάλιστα, λόγω της οικονομικής κρίσης είχε κλείσει το κατάστημα που είχε στο Κολωνάκι. Ο στενός συνεργάτης του, Χάρης Σιανίδης, απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας λέγοντας: «Όπως όλους έτσι και τον Τίμη τον είχε αγγίξει η οικονομική κρίση. Ήταν αρκετά καλός, δεν γνώριζα για κάποια ασθένεια».

Την καλή υγεία του Τίμη Παρίση επιβεβαιώνει και ο φίλος του, μάνατζερ μοντέλων Βασίλης Περιστέρης, ο οποίος συντετριμμένος δήλωσε: «Πριν λίγο έμαθα για τον θάνατό του. Απ’ όσο γνωρίζω δεν είχε κάποιο ιδιάιτερο πρόβλημα με την υγεία του. Κάποιες αισθητικές επεμβάσεις είχε κάνει μόνο. Δεν ξέρω ακόμη πως έγινε, ήταν πολύ ξαφνικό.»

Τον τελευταίο καιρό, ο Τίμης Παρίσης εμφανιζόταν στην τηλεόραση, στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/04/timis-parisis-pethane/#ixzz1KCLGe0vH
..................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: