Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Δεν θα μεταδοθεί το “Dancing with the stars” απόψε!


Αν και αρχικά είχε υπάρξει η πρόταση να μαγνητοσκοπηθεί το show της Κυριακής, από το Σάββατο και να μην υπάρξει αυτήν την Κυριακή ψηφοφορία και αποχώρηση, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και το κανάλι του Αμαρουσίου ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου.
Το TLIFE επικοινώνησε με συνεργάτες της εκπομπής που μας ενημέρωσαν ότι τελικά το “Dancing with the stars” δεν θα μεταδοθεί την Κυριακή. “Το show δεν μπορεί να γίνει live λόγω της απεργίας των τεχνικών. Όσο για τη μαγνητοσκόπηση, τελικά δεν θα γίνει”, αναφέρουν από τον Ant1, καθώς υπήρχε πρόβλημα τόσο λόγω της απεργίας, όσο και λόγω των δύσκολων προγραμμάτων των διαγωνιζόμενων.
Εξάλλου, το κανάλι έχει προγραμματίσει για το βράδυ της Κυριακής την προβολή ξένης ταινίας και το μόνο σίγουρο είναι πως ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη εβδομάδα.

http://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-15405.html
.......................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: