Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Κάψε λίπος! Ασκήσεις για να χάσεις 4 εκ. από τη μέση και τα ψωμάκια σε 2 εβδομάδες

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο και πιο εκνευριστικό από το συσσωρευμένο λίπος... Στην κοιλιά, στη μέση, στα ψωμάκια... Και τι δεν θα έδινες να απαλλαγείς!

Μην αγχώνεσαι. Δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά. Μόνο λίγο από το χρόνο σου και θα δεις τα σημεία όπου συγκεντρώνεται το λίπος να αλλάζουν. Ψωμάκια τέλος. Σφιχτοί γλουτοί και flat κοιλιά θα είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν αρκεί να είσαι συνεπής στις ασκήσεις που σου παρουσιάζουμε....
Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα 3 φορές την εβδομάδα για 15 ημέρες, θα δεις τα ρούχα σου να χαλαρώνουν και θα χάσεις μέχρι και 4 εκατοστά από τα ψωμάκια και τη μέση.

O personal trainer Επαμεινώνδας Κώνστας σου δείχνει λοιπόν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με το οποίο θα στοχεύσεις στο λίπος και θα το κάψεις. Ακολούθησε τις ασκήσεις, εκτελώντας τες για ένα λεπτό συνεχόμενα την κάθε μία. Πέρνα από τη μία άσκηση στην άλλη χωρίς διάλειμμα και επανάλαβε 4 φορές, όλο το πρόγραμμα.

περισσοτερα

http://www.tlife.gr/Article/fitness-liwsetolipos/0-55-15194.html
..............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: