Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Greek Idol: Πρεμιέρα με... 5 αποχωρήσεις το Σάββατο!Μπορεί οι 15 να πήραν το εισιτήριο για το πρώτο live ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι μπήκαν για τα καλά στο show....

Το Σάββατο στις 21:00 λοιπόν, οι 15 υποψήφιοι θα συστηθούν και επισήμως στο τηλεοπτικό κοινό διεκδικώντας τη ψήφο του αλλά... μόνο 10 από αυτούς θα προχωρήσουν στο επόμενο live show.

Θα το πετύχουν όσοι καταφέρουν να ξεπεράσουν το άγχος της πρώτης εμφάνισης και γοητεύσουν το κοινό και την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία τους σε τραγούδια, που αυτή την εβδομάδα έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

Οι 7 από τους 10 που θα επιστρέψουν στο δεύτερο live, θα αναδειχθούν από τους τηλεθεατές βάσει των ψήφων που θα συγκεντρώσουν. Τις υπόλοιπες τρεις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι στους οποίους η κριτική επιτροπή θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

Όλα αυτά, σε μια ανανεωμένη σκηνή, πιο εντυπωσιακή και με επιπλέον τεχνολογικές δυνατότητες. Μια σκηνή, που θα γεμίσει με την παρουσία της Πέγκυς Ζήνας η οποία είναι η καλεσμένη του πρώτου live.

Σάββατο στις 21:00 η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται το κοινό του Greek Idol στο πρώτο live...

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=4359
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: