Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Οι πολυτελείς συσκευές της NAVIGON τώρα σε πιο προσιτές τιμές

Η επιτυχημένη σειρά συσκευών πλοήγησης NAVIGON 70 Plus και Premium διατίθεται πλέον σε νέες πιο προσιτές τιμές, καθιστώντας την πολυτέλεια προσιτή σε όλους. Η σειρά 70 αποτελεί τη ναυαρχίδα της NAVIGON όσον αφορά στις συσκευές πλοήγησης.

Τα μοντέλα 70 Plus και Premium, διαθέτουν οθόνη αφής 5 ιντσών, πρωτοποριακό Motion Sensor, αλλά και μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής του χάρτη, για βελτιωμένη εργονομία κατά την οδήγηση. Επιπλέον, η λειτουργία Professional Voice Command 2.0 στα ελληνικά, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα ρύθμισης όλων των λειτουργιών μιλώντας απλά στα ελληνικά.

Να σημειώσουμε ότι οι συσκευές της σειράς 70 μπορούν να «αντιληφθούν» όχι μόνο μεμονωμένες λέξεις, αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις στα ελληνικά. Το Motion Sensor αποτελεί μία νεότευκτη λειτουργία της NAVIGON που με την ενεργοποίησή του εξαφανίζεται αυτόματα η ένδειξη NAVIGON MyBest POI και η γραμμή επιλογών του NAVIGON, για να μπορεί ο χρήστης να βλέπει περισσότερα από το χάρτη και να οδηγεί με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η γνωστή και από τα προηγούμενα μοντέλα της NAVIGON, λειτουργία Lane Assistant ενσωματώνεται αναβαθμισμένη και στη σειρά 70 πλέον ως Active Lane Assistant, ενώ το σύστημα ανοιχτής συνομιλίας Bluetooth Hands Free Set 2.0 που παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης και δεύτερου κινητού τηλεφώνου στη συσκευή NAVIGON, καθώς και τη λειτουργία City View3D 2.0, συμπληρώνουν τις τεχνολογικές υπεροχές της σειράς.

Τιμές και διαθεσιμότητα
Αν θέλετε να εξορμήσετε για τις πασχαλινές σας διακοπές με ένα σύστημα πλοήγησης τελευταίας τεχνολογίας, αξιόπιστο, αλλά και προσιτό, τότε σπεύσατε για ένα NAVIGON. Το NAVIGON 70 Plus διατίθεται στις γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και τεχνολογίας σε νέα μειωμένη τιμή (ενδεικτική λιανική τιμή 180 ευρώ1) και περιλαμβάνει 43 χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης και το NAVIGON 70 Premium σε νέα μειωμένη τιμή (ενδεικτική λιανική τιμή 250 ευρώ2) και ενσωματώνει επίσης 43 χάρτες της Ελλάδας και Ευρωπαϊκών χωρών από την εταιρεία NAVTEQ. Όλα τα μοντέλα καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας δύο ετών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη NAVIGON και τα προϊόντα της θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.navigon.com.

http://pcnea.blogspot.com/2011/04/navigon.html
...................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: