Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Έκκληση σωτηρίας από τους μοναχούς των Ιεροσολύμων. Tο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και το πατριαρχείο Ιεροσολύμων αδιαφορεί!

Της Μαρίας Γιαχνάκη
Της Εφιαλτική ζωή περνούν οι μοναχοί στα μοναστήρια των Ιεροσολύμων.

Επιτήδειοι τους κακοποιούν και τους ληστεύουν ανενόχλητα, αφού κανείς ως τώρα δεν ακούει τις εκκλήσεις τους για βοήθεια...


Τα ελληνορθόδοξα μοναστήρια που ....βρίσκονται στους Αγίους τόπους, μπαίνουν αρκετά συχνά στο μάτι κακοποιών λόγω των ερημικών τοποθεσιών που βρίσκονται αλλά και της αδιαφορίας των αρχών της περιοχής, είτε αυτή ανήκει στο Ισραήλ, είτε στην Παλαιστινιακή ηγεσία.

Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι, ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και η ελληνική πρεσβεία δεν φαίνεται να δίνουν σημασία στην απεγνωσμένη φωνή των ελλήνων μοναχών που ζητούν βοήθεια και προστασία.

Οι μοναχοί που είναι οι φύλακες των Άγιων Προσκυνημάτων που ανήκουν στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, είναι αυτοί που υψώνουν την ελληνική σημαία και διατηρούν με την παρουσία τους την ελληνικότητα των μεγάλης ιστορικής και θρησκευτικής αξίας μοναστηριών.

περισσοτερα
http://kontiloforos.blogspot.com/2011/04/t_9929.html
...................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: