Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ο ξαφνικός θάνατος του Τίμη Παρίση και τα οικονομικά προβλήματα VIDEO


Ο γνωστός σχεδιαστής, Τίμης Παρίσης άφησε την τελευταία του πνοή, στο διαμέρισμα που είχε μετακομίσει πρόσφατα στην Πατησίων ύστερα από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατό του έχει συγκλονίσει το χώρο της μόδας, καθώς ο Τίμης Παρίσης ήταν ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές που διακρίνεται για τις φιλανθρωπικές επιδείξεις μόδας που έχει πραγματοποιήσει. Ο θάνατος του ήρθε λίγο πριν κλείσει τα 60 του χρόνια.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είχε πέσει πριν από λίγο καιρό θύμα ληστείας, καθώς του είχαν κλέψει στο Κολωνάκι το τζιπ του. Ο ίδιος μάλιστα, λόγω της οικονομικής κρίσης είχε κλείσει το κατάστημα που είχε στο Κολωνάκι και είχε αφήσει πρόσφατα και το σπίτι του στην ίδια περιοχή για να μετακομίσει στην οδό Πατησιών, ώστε να πληρώνει λιγότερα χρήματα για ενοίκιο. Την απόφαση την πήρε μετά από πολύ ώριμη σκέψη και μάλιστα δεν του κακοφάνηκε καθόλου.

read more video

http://www.tlife.gr/Article/news-parisis/0-77-16020.html
............................................................................................................................................................
...........................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: