Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Βίντεο: Δυο μέρες πριν το θάνατό του, είχε τσιμπήσει σκορπιός τον Α. Μαρνέζο
Ο Ανδρέας Μαρνέζος, ο γνωστός tattoο artist και ράπερ πέθανε προχθές ξαφνικά σε ηλικία 41 ετών Το άψυχο σώμα του βρήκε χθες το πρωί στο σπίτι τους, στην περιοχή του Πενταγώνου, η σύντροφός του και μητέρα των δυο παιδιών του.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ο θάνατός του γέμισε θλίψη τους δεκάδες φίλους τους αλλά και πολλά ονόματα της showbiz που τον είχαν εμπιστευτεί για να κάνουν κάποιο τατουάζ.

Λίγες μέρες πριν τον ξαφνικό θάνατό του ο Ανδρέας είχε πάει εκδρομή με φίλους του στο Άγιο Όρος και είχε δεχθεί πολλαπλά τσιμπήματα από σκορπιό.

Ο Α.Μαρνέζος είχε ανεβάσει στο κανάλι που έχει στο youtube, τρεις μέρες πριν βίντεο με εικόνες από το ταξίδι του στο Άγιο Όρος .Σε αυτό περιγράφει τον τρόπο που τον τσίμπησε ο σκορπιός αλλά και πως ένιωσε άσχημα λόγω του δηλητηρίου του σκορπιού, που του προξένησε δύσπνοια!

Δες το βίντεο που τράβηξε δυο μέρες πριν φύγει από τη ζωή στο ταξίδι που έμελλε να είναι το τελευταίο τουhttp://www.tlife.gr/Article/news-marnezos/0-9-16060.html
...............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: