Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Συγκίνηση στην κηδεία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη [video]

manolis-kantaris-kideia

Η κηδεία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη έγινε σε κλίμα συγκίνησης παρουσία της λεχώνας συζύγου του. Βίντεο.

Ο Μανώλης Καντάρης δολοφονήθηκε την περασμένη Τρίτη τα ξημερώματα ενώ ετοιμαζόταν να μεταφέρει στο μαιευτήριο την έγκυο γυναίκα του.

Ο 44χρονος άνδρας είχε κατέβει από το διαμέρισμά του στην Γ’ Σεπτεμβρίου αριθμό 57 για να φέρει το ΙΧ του από γκαράζ στην οδού Ιουλιανού, όταν δέχθηκε την επίθεση τριών ατόμων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο άνδρας δέχθηκε μαχαιριές στο λαιμό, την πλάτη και τα χέρια και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία καθώς οι δράστες τού άρπαξαν μία κάμερα.

Τον 44χρονο βρήκαν νεκρό η ετοιμόγεννη γυναίκα του και η πεθερά του που ανησύχησαν, επειδή είχε καθυστερήσει και κατέβηκαν στον δρόμο.

Δείτε βίντεο από την κηδεία του Μανώλη Καντάρη:

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για να ξεκινήσουν τις προηγούμενες μέρες ρατσιστικές επιθέσεις ακροδεξιών σε μετανάστες κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Αθήνας.

Διαβάστε πληροφορίες οτι η χήρα του Μανώλη Καντάρη επέστρεψε τα λουλούδια στη Χρυσή Αυγή.



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/05/manolis-kantaris-kideia/#ixzz1MLrwrfaN

.........................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: