Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ραντεβού θανάτου έκλεισαν οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ στην Κόρινθο


Με πυρά από Καλάσνικοφ «απάντησαν» οπαδοί του Ολυμπιακού στην… καζούρα των οπαδών του ΠΑΟ μετά, μετά τη νίκη των Πρασίνων και την πρόκρισή τους στον τελικό της Ευρωλίγκας.
Οι οπαδοί των Πειραιωτών έκλεισαν ραντεβού θανάτου με τους Παναθηναϊκούς στην Κόρινθο και όταν αυτοί έφθασαν στο σημείο τους γάζωσαν με το αυτόματο όπλο. Δύο από τους οπαδούς τραυματίστηκαν στα πόδια από τις σφαίρες.

Όλα άρχισαν λίγο μετά το τέλος του αγώνα, όταν οπαδοί του ΠΑΟ που παρακολουθούσαν το ματς σε καφετέρια της Κορίνθου, κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τα γραφεία συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού, με τους οποίους είχαν φραστική αντιπαράθεση.

Αργότερα, ένας από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που είναι και γιος αστυνομικού, τηλεφώνησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού με τον οποίο όμως είχαν και προσωπικές διαφορές και του έκλεισε «ραντεβού» στην περιοχή της Καλλιθέας.

Επτά οπαδοί του ΠΑΟ έφθασαν στο σημείο, όπου τους συνάντησαν τρεις Ολυμπιακοί. Ένας από αυτούς έβγαλε ένα Καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί τους… μισητούς αντιπάλους.

Μέχρι τώρα δεν έχει διαπιστωθεί αν ο 22χρονος γιος του αστυνομικού που έκλεισε την αιματοβαμμένη συνάντηση, πήγε και ο ίδιος στο σημείο και ειδικότερα αν ήταν ο κάτοχος του πολεμικού όπλου.

Ο ένας νεαρός έχει τραύμα στη γάμπα, όμως ο άλλος χτυπήθηκε σε σημείο του ποδιού του που υπήρχε λάμα από παλαιότερο ατύχημα.Η σφαίρα στράβωσε τη λάμα με αποτέλεσμα ο νεαρός να χρειαστεί να μεταφερθεί στην Αθήνα για χειρουργείο.
24gr

http://zeidoron.blogspot.com/2011/05/blog-post_517.html
............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: