Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Κατεβάζουν ρολά

Ποιες εκπομπές μας αποχαιρετούν στα τέλη Μάιου;

Κατεβάζουν ρολά


Έχουμε και λέμε: «παύσατε... πυρ» για τα εναπομείναντα σίριαλ του MEGA μέχρι τα τέλη Μαΐου, με μοναδική... φωτεινή εξαίρεση το «50-50», που θα τραβήξει λίγο ακόμα, αφού άλλωστε είναι και το μοναδικό σίριαλ που άρχισε στο β΄ μισό της χρονιάς. Όσο για την υπόλοιπη prime time ζώνη; Τα πράγματα είναι απογοητευτικά: οι «Ράδιο αρβύλα» μας αποχαιρετούν την 1η Ιουνίου, ενώ ό,τι είδαμε, είδαμε κι από πλάκες, αφού μέχρι το τέλος του μήνα θα μας κουνήσει μαντίλι και το «Πλάκα κάνεις».

Ασπροπρόσωπους θα μας βγάλουν μόνο οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές («Καλημέρα Ελλάδα», «Κοινωνία ώρα MEGA» κ.ά.), που σύμφωνα με τον προγραμματισμό των καναλιών δεν θα αφήσουν τις επάλξεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Την ίδια στιγμή, στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν και τη διάδοχη καλοκαιρινή λύση για όταν ο Γιώργος Παπαδάκης πάει διακοπές, κάτι που άλλωστε είχε γίνει και πέρυσι. Ας είμαστε λοιπόν προετοιμασμένοι, οι επαναλήψεις θα αρχίσουν από νωρίς κι επειδή θα είναι πολλές θέλει... κουράγιο.

http://entertainment.gr.msn.com/celebrity/article.aspx?cp-documentid=157510097
....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: