Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι


Ανακοίνωση με την οποία βάζει “στοπ” στην μεταγραφολογία εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για φαντασιώσεις και όνειρα θερινής νυκτός.


Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Πριν καλά-καλά μπούμε και ημερολογιακώς στη θερινή περίοδο, μερίδα των ΜΜΕ φρόντισε να μας το θυμίσει, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ιδανική εποχή γιά να κάνουμε όνειρα. Δικαίωμα στα όνειρα έχουν όλοι, μόνο που θύμα των φαντασιώσεών τους είναι κυρίως ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεσμεύονται με συμβόλαιο, κάτι που σκοπίμως δε λαμβάνεται υπ' όψιν, αν κρίνουμε από την ευκολία με την οποία τους διανέμουν σε ανταγωνίστριες ομάδες.

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που αναδεικνύουν την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, τους θυμίζουμε όμως ότι οι εν λόγω ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο που περιλαμβάνουν υπογεγραμμένες ρήτρες και κυρίως ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι, γιά να στηρίζει επικοινωνιακά παιγνίδια εντυπώσεων.

Οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει και γνωστοποιούμε σε όσους συνεχίσουν, πως τα "όνειρα θερινής νυκτός", ήταν η μοναδική κωμωδία του Σαίξπηρ. Ολα τα υπόλοιπα έργα του ήταν τραγωδίες.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=80032&catid=1&la=1
.................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: