Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή γεμιστής ντομάτας, με μανιτάρια και μουστάρδα. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και να είσαι σίγουρη πως τόσο η γεύση όσο και οι χαμηλές θερμίδες θα σε ανταμείψουν.
- 1 φλιτζάνι μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα
- 2 ντομάτες φρέσκες
- 1 κρεμμύδι
- 1 φρυγανιά τριμμένη
- Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- Λίγο αλεύρι
- Αλάτι, πιπέρι
Άδειασε τις ντομάτες και γύρισέ τες για λίγο ανάποδα να στραγγίξουν.
Aλατοπιπέρωσε τες εσωτερικά.
Κόψε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια και σόταρέ τα με λίγο λάδι.
Πρόσθεσε τον μαϊντανό, την μουστάρδα, μισό κουταλάκι αλεύρι και λίγο νερό.
Γέμισε τις ντομάτες με το μείγμα και τις βάλτες στο φούρνο, αφού τις πασπαλίσεις με τριμμένη φρυγανιά.
Ψήσε για 20 λεπτά στους 180 ºC
.............................................................................................................................................................
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου