Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Γνωστός εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας χρεοκοπεί


gavalas

Ποιος πασίγνωστος εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας βλέπει την επιχείρηση του στο χείλος της χρεοκοπίας και προσπαθεί να την πουλήσει;

Μόλις ο επισκέπτης μπαίνει στο site, μια μαύρη κουρτίνα κάνει την εμφάνισή της. Τόσο μαύρη σαν το χρώμα που πλακώνει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Οπως έχει δηλώσει ο εκκεντρικός επιχειρηματίας στο παρελθόν, το μαύρο δεν είναι το αγαπημένο του χρώμα.

Σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τον δικό του αγώνα για να αποφύγει τη χρεοκοπία. Κι αυτό διότι η κρίση χτύπησε και την πόρτα του, με αποτέλεσμα να ψάχνει εναγωνίως λύση με τη συμμετοχή ή ακόμα και την πώληση της εταιρείας του σε στρατηγικό επενδυτή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία Σάμι Φάις για πώληση της .LAK.

Ο Σάμι Φάινς μετά την πώληση του ομίλου του στην οικογένεια Κουτσολιούτσου της Folli Follie απέχει από τα επιχειρηματικά δρώμενα.

Με αυτήν την πώληση, ο Λάκης Γαβαλάς προσπαθεί να αποτρέψει την επιδείνωση των οικονομικών της εταιρείας ένδυσης που διατηρεί και κυρίως να αποφύγει την προσφυγή του στο άρθρο 99.



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/05/lakis-gavalas-lak-xreokopia/#ixzz1Me9tCIPJ

.........................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: