Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Στο χειρουργείο ξαφνικά η Δήμητρα Ματσούκα


dimitra_matsouka_08

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Δήμητρα Ματσούκα από το θέατρο όπου δούλευε. Τι έπαθε η Δήμητρα Ματσούκα; Ατύχημα εν ώρα παράστασης είχε η Δήμητρα Ματσούκα που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του α’ μέρους της θεατρικής παράστασης «Ημέρωμα της Στρίγγλας», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, η Δήμητρα Ματσούκα σκόνταψε και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να μην μπορεί να συνεχίσει τον ρόλο της.

Η Δήμητρα Ματσούκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε σπάσει το πόδι της. Μάλιστα, το τραύμα ήταν τόσο σοβαρό, ώστε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πλέον, η όμορφη ηθοποιός είναι καλύτερα και αναρρώνει, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνει για αρκετές ημέρες στο κρεβάτι.Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/05/dimitra-matsouka-nosokomeio/#ixzz1NmWQFJ3q
...............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: