Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Πριγκιπικός γάμος στο Μονακό! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!


Λίγα 24ώρα έχουν μείνει μόνο μέχρι τον πολιτικό και θρησκευτικό γάμο του πρίγκιπα Albert και της εκλεκτής της καρδιάς του Charlene Wittstock.
Το ζευγάρι θα πει για πρώτη φορά τη λέξη “δέχομαι” στην αίθουσα των ανακτόρων στο φημισμένο Παλάτι των Γκριμάλντι, την Παρασκευή 1 Ιουλίου και θα δώσει το πρώτο φιλί του στο μπαλκόνι του παλατιού. Ενώ, την επόμενη μέρα θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Μονακό Bernard Barsi και στο παλάτι θα υπάρχουν περίπου 3.500 καλεσμένοι.


Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι θα φύγει από το Παλάτι και θα κατευθυνθεί προς την εκκλησία Sainte Dévote. Εκεί η Charlene θα λάβει την νυφική ανθοδέσμη. Κατόπιν θα επιβιβαστούν σε πολυτελή λιμουζίνα και θα διασχίσουν τους δρόμους του πριγκιπάτου, όπου θα λάβουν τις ευχές των κατοίκων.
Για τη μέρα του γάμου το ζευγάρι έχει επιλέξει να μετακινηθεί με μια Lexus LS 600h L, ένα μοντέλο αυτοκινήτου αποκλειστικά σχεδιασμένο για αυτούς.

PERISSOTERA
http://www.tlife.gr/Article/news-albert/0-77-18683.html
...............................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: