Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο,αναβάλει συνέδριο με ομιλητή τον ΥΕΘΑ.

Αναβάλλεται το συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ,στο οποίο θα μιλούσε και ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης. Έτσι δεν θα υποχρεωθεί να μιλήσει σε πάνελ με συντονιστή επιχειρηματία,ο οποίος αν και η επιχείρησή του είναι σε διαδικασία πτώχευσης και οι εργαζόμενοι απλήρωτοι εδώ και δυο χρονια. Ποιο θα ήταν το θέμα της συζήτησης που θα συντόνιζε ο επιχειρηματίας; Η ανάπτυξη ,μέσω των εταιρειών αμυντικού υλικού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ONALERT

Η ανακοίνωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου:


Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο αναβάλλει προσωρινά το συνέδριο defenseworld 2011 «Αμυντικοί Εξοπλισμοί και Επιχειρηματική Ανάπτυξη», λόγω των εξαιρετικά σημαντικών πολιτικών εξελίξεων του διημέρου 28-29 Ιουνίου 2011, οι οποίες δεν επιτρέπουν στους εκπροσώπους της κυβέρνησης να παρευρεθούν στις εργασίες του συνεδρίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις κρίσιμες ώρες που βιώνει η χώρα, καθώς και τη πολιτική ένταση που επικρατεί, το Επιμελητήριο αποφάσισε ότι το συνέδριο δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί στις συνθήκες αυτές, αφού δεν θα προσδώσει την προστιθέμενη αξία που πάντοτε έχουν οι διοργανώσεις του, αλλά και δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μελών του και τους στόχους του.

Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=6640
........................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: