Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Ταξιδέψτε με online ταξί

Τη δυνατότητα να οργανώνουν τη μεταφορά τους με ταξί προς και από οποιοδήποτε αεροδρόμιο, παρέχει online στους επιβάτες της η Olympic Air, μέσω της ιστοσελίδας της.

Η διαδικασία κράτησης είναι απλή, καθώς ο επιβάτης ανοίγοντας στην ιστοσελίδα κρατήσεων της Olympic Air επιλέγει τη διαδρομή της αρεσκείας του από ή προς το αεροδρόμιο, συμπληρώνει τα προσωπικά του στοιχεία, πληρώνει με την πιστωτική του κάρτα και στη συνέχεια λαμβάνει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με το οποίο ολοκληρώνεται και τυπικά η κράτησή του.

Όλα τα ταξί της υπηρεσίας είναι υψηλών προδιαγραφών, διαθέτουν κλιματισμό και ποικίλες παροχές, όπως παιδικό κάθισμα, χώρο για μεγάλο αριθμό αποσκευών, χώρο αποθήκευσης ειδικών απαιτήσεων κ.λπ., η μεταφορά αποσκευών παρέχεται δωρεάν και δεν υπάρχει ανησυχία για διαφορετικό νόμισμα ή άλλες υποχρεώσεις, καθώς ποτέ δεν θα ζητηθεί στον επιβάτη να δώσει επιπλέον χρήματα.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/197419/taxidepste-me-online-taxi/
.........................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: