Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η ζωή με τον Καντάφι- Τι αποκαλύπτει η Ουκρανή νοσοκόμα του!

H Oksana Balinskaya μίλησε στο CNN για τη ζωή της στο παλάτι του πρώην Λίβυου ηγέτη.

Την ώρα που το "κυνήγι" του Μουαμάρ Καντάφι συνεχίζεται και τα διεθνή μέσα φέρνουν διαρκώς στο φως φρικαλεότητες της οικογένειας του απέναντι σε πρόσωπα του βοηθητικού προσωπικού, η 25χρονη ουκρανή νοσοκόμα, Oksana Balinskaya, η οποία βρέθηκε να του... παίρνει την πίεση, να του δίνει χάπια και να του "χώνει" βελόνες για το καθιερωμένο του τσεκ απ, μοιάζει να έχει άλλη εικόνα.

Η Oksana Balinskaya από το σπίτι της πίσω στην Ουκρανία παρακολουθεί τα γεγονότα στη Λιβύη με το σέρβο σύζυγό της και θυμάται: "Ο Daddy μας έδωσε δουλειές, λεφτά και μία καλή ζωή".

"Daddy" δηλαδή "μπαπμπάκα" αποκαλούσαν τον Καντάφι όλες του οι νοσοκόμες, όπως και η Oksana. Ο λόγος; Να μην αντιλαμβάνεται ο περίγυρος σε ποιον αναφέρονταν...

Η ίδια δηλώνει ότι θα στεναχωρηθεί αν ο "daddy" συλληφθεί ή σκοτωθεί. "Ο Καντάφι ενδιαφερόταν για μας. Πάντα μας ρωτούσε αν είμαστε ευχαριστημένες και αν μας λείπει κάτι".

Αναφορικά, με τους ισχυρισμούς ότι μέλη της οικογένειας του πρώην ηγέτη κακοποιούσαν μέλη του υπηρετικού προσωπικού και νταντάδες, η ίδια ισχυρίζεται ότι ουδέποτε κανείς της φέρθηκε βάσαυσα.

Επίσης, περιγράφει ότι η εμφάνιση του έπρεπε να είναι πολύ αυστηρή."Απαγορευόταν το έντονο μακιγιάζ, το κραγιόν και τα αποκαλυπτικα και ζωηρόχρωμα ρούχα όταν πηγαίναμε σπίτι του". Ενώ ποτέ καμία δεν βρέθηκε μόνη της με τον ηγέτη "πάντα ήμασταν με συνοδεία!". Γι' αυτό και αδυνατεί να καταλάβει πως έχουν προκύψει όλες αυτές οι φήμες για τις ερωτικές συνευρέσεις με τον Καντάφι. Αρνείται τους ισχυρισμούς ακόμα και για τις συναδέλφους της.

Η Balinskaya μαζί με μία ακόμα ουκρανή συνάδελφο της, την Kolonitskaya, ήταν οι τελευταίες που βρέθηκαν στο πλευρό του Μουαμάρ Καντάφι. Και ενώ η έτερη συνάδελφός της, τηρεί σιγή ιχθύος αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας, η Balinskaya ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ με τις φωτογραφίες από τη ζωή της στη Λιβύη, εύχεται κάποια στιγμή να επιστρέψει εκεί.

Δείτε την συνέντευξή της:

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=७८८६
...........................................................................................
Δεν υπάρχουν σχόλια: