Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Γκρεμίζει το αυθαίρετο ο Μπουτάρης

«Δεν είμαι αναμάρτητος δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανακοινώνοντας ότι θα γκρεμίσει το αυθαίρετο κτίσμα στην Χαλκιδική.

Να γκρεμίσει το αυθαίρετο κτίσμα, το οποίο βρίσκεται στο νησάκι Διάπορος, στη Χαλκιδική, αποφάσισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε ότι δεν είναι «αναμάρτητος», αναφερόμενος στη διάσταση και το σάλο που προκάλεσε χθεσινό δημοσίευμα. Όπως εξήγησε πρόκειται για ένα κτίσμα 25 τ.μ., το οποίο κτίστηκε σταδιακά από το 2007 σε χώρο οικοπέδου, που ανήκει στα παιδιά του. «Είχα πλήρη συνείδηση της αυθαιρεσίας, κατασκευάζοντας αυτό το δωμάτιο» σημείωσε, αναφέροντας ότι η πράξη του αυτή είχε προσωπικό και συναισθηματικό χαρακτήρα, καθώς συνδέεται με την απώλεια της συζύγου του.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι την άνοιξη η πολεοδομία βεβαίωσε την παρανομία, μετά από καταγγελία αγνώστου που προηγήθηκε, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο. Διευκρίνισε επίσης ότι δεν είναι της άποψης «επειδή έχουν οι άλλοι παράνομο κτίσμα στην περιοχή, δικαιούται και νομιμοποιείται και ο ίδιος να έχει».
www.voria.गर http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_2830.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+http%2Feglimatikotitablogspotcom+%28%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%91%29
.................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: