Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Ελλάδα ο εμίρης του Κατάρ

Με μια υπερπολυτελή θαλαμηγό, ο εμίρης του Κατάρ, μετά την εμπλοκή του στα ελληνικά τραπεζικά δεδομένα, κάνει τις διακοπές του από σήμερα στα νερά του Ιονίου. Οι πληροφορίες τον θέλουν να διερευνά τις προοπτικές απόκτησης του Σκορπιού κι ενός ακόμη μικροσκοπικού ελληνικού νησιού.

Στην Ελλάδα ο εμίρης του Κατάρ

Μετά την παρέμβασή του στα ελληνικά τραπεζικά δεδομένα, ο πανίσχυρος ηγέτης του Κατάρ, εμίρης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, μαζί με τον πρωθυπουργό και υπουργό εξωτερικών σεΐχη Χαμάντ Μπιν Τζάσεμ Μπιν Τζαμπρ Αλ Θανί, βρίσκονται από τα ξημερώματα στην χώρα μας.

Οι δύο πανίσχυροι άνδρες του Εμιράτου, μαζί με την συνοδεία τους έφτασαν στις 3 τα ξημερώματα με το βασιλικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας, στην Κέρκυρα, και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε πολυτελέστατη θαλαμηγό - ένα πλωτό παλάτι - και αναχώρησαν για το Ιόνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλ Θανί ο οποίος επιλέγει τα ελληνικά πελάγη για τις διακοπές του, τα τελευταία χρόνια φλερτάρει με δύο νησάκια του Ιόνιου, εκ των οποίων το ένα είναι ο Σκορπιός,και το δεύτερο βρίσκεται τρία μίλια νοτιότερα.



ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: