Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....


Στον αέρα η έναρξη της παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, καθώς πλήθος συγκεντρωμένων διαδηλωτών βρίσκεται δίπλα από τον χώρο των επισήμων, παρεμποδίζοντας την έλευση.

Η παραλιακή λεωφόρος έχει αποκλειστεί από τα ΜΑΤ, για να αποτραπεί η εισροή των διαδηλωτών κοντά στην εξέδρα των επισήμων και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Παπούλια.Η πομπή ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11, ακριβώς με την έλευση του Προέδρου, όμως τα πάντα μένουν παγωμένα. Εκείνη τη στιγμή μπήκε στο δρόμο μία ομάδα ατόμων που φώναζαν συνθήματα. Επειδή ακούστηκαν και ορισμένα κατά του κου Παπούλια, τα οποία φανερά τον ενόχλησαν, ο Πρόεδρος αποχώρησε στις 10:40, δηλώνοντας «Λυπάμαι. Δεν έπρεπε να διαλέξουν τέτοια μέρα» και απευθυνόμενος σε ορισμένους που πλησίασαν «Είναι ντροπή να ακούγονται υβριστικά συνθήματα, είναι ντροπή να με αποκαλούν προδότη όταν εγώ πολέμησα για την πατρίδα από τα 15 μου χρόνια».

Πάντως δεν υπήρξε ένταση, καθώς τα ΜΑΤ δεν έχουν επέμβει για να διαλύσουν τους διαδηλωτές. Τελικά, μέσα από το πλήθος κόσμου, πέρασαν τα τμήματα της παρέλασης, η οποία συνεχίστηκε χωρίς τους επισήμους και με το κοινό να κινείται στο δρόμο.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.mantatanews.gr/2011/10/blog-post_3051.html#ixzz1c4SPXeSG

Δεν υπάρχουν σχόλια: