Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ομολογία-σοκ αστυνομικού Βουλής: «σκότωσα την ερωμένη μου»

peripoliko(1)_570_355

Σοκάρει η ομολογία του αστυνομικού που υπηρετούσε στη Βουλή και σκότωσε την ερωμένη του στο Σχηματάρι.

Όλα, σύμφωνα με τα όσα είπε στους συναδέλφους του ο 35χρονος αστυνομικός, ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης.

Είχαν δώσει ραντεβού με την 49χρονη ερωμένη του στην Αυλώνα. Όπως είπε, διατηρούσαν σχέσεις με τη 49χρονη γυναίκα, αλλά τον τελευταίο καιρό είχαν προβλήματα.

Η γυναίκα και ο ανθυπαστυνόμος συναντήθηκαν και κάποια στιγμή άρχισε καβγάς. Τότε ο 35χρονος σύμφωνα με την ομολογία του βγήκε εκτός εαυτού. Πήρε το μπουφάν της γυναίκας και το πίεσε στο πρόσωπό της για να της προκαλέσει ασφυξία.

Η άτυχη γυναίκα είτε έχασε τη ζωή της είτε τις αισθήσεις της, κανείς δεν γνωρίζει, όμως ο 35χρονος αστυνομικός δεν σταμάτησε εκεί.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, όπως ομολόγησε, την έσυρε έξω από το αυτοκίνητο, την τοποθέτησε στο οδόστρωμα και πέρασε δυο φορές με το αμάξι πάνω από το σώμα της για να βεβαιωθεί ότι τη σκότωσε.

Στη συνέχεια, έβαλε το πτώμα της γυναίκα στο αυτοκίνητο και τη μετέφερε σε δρόμο του Σχηματαρίου όπου απαλλάχτηκε από το πτώμα.

Πέρασαν ώρες μέχρι να κινητοποιηθεί η αστυνομία. Τα τέσσερα παιδιά της 49χρονης άρχισαν να την αναζητούν Όταν το σώμα της εντοπίστηκε, έγινε αναγνώριση και η κόρη της 49χρονης είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα διατηρούσε σχέσεις με τον ανθυπαστυνόμο.

Έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του. Δεν περίμεναν όμως ποτέ να ακούσουν από το στόμα του τη φρικτή ομολογία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: