Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Η γλώσσα του σώματος (του)



Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά!
Πολλά περισσότερα απ’ όσα λέει το στόμα. Και τα συμπεράσματα που μπορείς να βγάλεις για τον κούκλο στο απέναντι τραπέζι, το αγόρι σου ή τον σύντροφό σου στη ζωή και στο κρεβάτι είναι εντυπωσιακά αν παρατηρήσεις τις κινήσεις του και το βλέμμα του όταν είσαι τριγύρω.
Όλοι μας, ασυναίσθητα, παίρνουμε κάποια συγκεκριμένη στάση όταν θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ή όταν αισθανόμαστε ένα συναίσθημα.
Ας αποκρυπτογραφήσουμε λοιπόν τη γλώσσα του σώματος «του αγοριού απέναντι» για να ξέρεις τι σε περιμένει.

Στην πρώτη γνωριμία
- Οι ώμοι του και ο κορμός του είναι στραμμένα προς τα εσένα
… ακόμα κι αν το βλέμμα του είναι στραμμένο αλλού. Είτε πρόκειται για τον κολλητό σου, είτε για κάποιον άντρα που σου αρέσει μπορείς να ανασάνεις με ανακούφιση. Είσαι γι΄ αυτόν το σημαντικότερο πρόσωπο μέσα στο χώρο που βρίσκεστε.
- Σε «καρφώνει» με τα μάτια
Το να κοιτάει κάποιος σε ένα συγκεκριμένο σημείο για περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα δεν είναι κάτι φυσικό. Άρα το παλικάρι προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου και να σε ρίξει στο κρεβάτι ASAP. Μην το παίρνεις πάνω σου, αν το κάνει με ευκολία, προφανώς έχει κάνει ποοολύ προπόνηση.
- Μισογελάει
Έχεις δει τις μάσκες του θεάτρου που η μία είναι θλιμμένη και η άλλη γελαστή; Έ κάπως έτσι είναι και το όμορφο μουτράκι του. Κάθε μέρος του προσώπου του λέει και μια διαφορετική ιστορία. Το σοβαρό μέρος δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται, ενώ το χαμογελαστό προσπαθεί να σου γίνει συμπαθής. Μάλλον ούτε ο ίδιος δεν ξέρει ακόμα αν αξίζει να σου χαρίσει ένα ολόκληρο χαμόγελο, οπότε αγνόησέ τον. Μέχρι να βρει άκρη εσύ θα έχεις βρει το ολόκληρο χαμόγελο που σου αξίζει.
- Ανασηκώνει τα φρύδια του
Του αρέσεις. Οι ανθρωπολόγοι κατατάσσουν το ανασήκωμα των φρυδιών στις ακούσιες γκριμάτσες. Άρα αν ανασήκωσε τα φρύδια του με το που μπήκες στο χώρο θα μπορούσε να έχει υπότιτλο: «Ουάου, τι κορίτσαρος είναι αυτός!!!».
- Έχει τα χέρια του στις τσέπες ή την ζώνη του
Αν έχει μερικά δάχτυλα μέσα στις τσέπες και τα υπόλοιπα έξω ή αν ακουμπάει χαλαρά στη ζώνη του θέλει σεξ. Είναι μια ακούσια και ενστικτώδης κίνηση που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου στα… «προσόντα» του.
- Στέκεται προς εσένα με τα πόδια ανοιχτά
Σε θέλει σαν τρελός. Πρόκειται για άλλη μια ενστικτώδη κίνηση που συνδέεται με την σεξουαλική του επιθυμία και οι περισσότεροι άντρες την κάνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν.
- Στραβώνει τα πέλματά του
Αν κάθεται ή στέκεται με τις μύτες των ποδιών του να κοιτάζουν η μία την άλλη, πρόκειται για έναν τρυφερό άντρα, λίγο αβέβαιο για τον εαυτό του. Αν σου αρέσει θα πρέπει να του δώσεις λίγη επιβεβαίωση παραπάνω.
- Χαμόγελαει
…λίγο όμως, ίσα-ίσα που διακρίνεις το χαμόγελο να σχηματίζεται στις άκρες των χειλιών του. Μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι του αρέσεις. Όμως δεν θέλει να αποκαλύψει τα συναισθήματά του ακόμα οπότε… ίσως χρειάζεται να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου.
- Γέρνει το κεφάλι του αριστερά ή δεξιά όταν κοιτάζεστε
Πάρε το ποτάκι σου και πήγαινε να του μιλήσεις! Το παλικάρι έχει ήδη αρχίσει να έχει αισθήματα για σένα. Πρόκειται για μια ακούσια κίνηση που κάθε αρσενικό στην φύση κάνει για το θηλυκό του.
- Χαμογελάει πλατιά
…τόσο που μπορείς να δεις την ωραία του οδοντοστοιχία. Το σίγουρο είναι ότι του αρέσεις. Το ρομάντζο μπορεί να μην υπάρχει ακόμα, και δεν μπορεί να σου υποσχεθεί ότι θα υπάρξει στο μέλλον, όμως που ξέρεις…
- Έχει το «διαβολικό» χαμογελάκι
Αυτό, που με το στόμα κλειστό, χαμογελάει και το βλέμμα του είναι διαπεραστικό και προκλητικό. Εδώ φιλενάδα πρόκειται για «επικίνδυνη αποστολή». Για να κατακτήσεις αυτόν το διαβολάκο θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου. Μπορείς;


Στο πρώτο ραντεβού
- Σου δίνει το χέρι του
Αν μόλις συναντηθείτε σου δώσει το χέρι του με την παλάμη προς τα επάνω σημαίνει ότι αναζητά μια γυναίκα που να ενωθεί με ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς. Είναι αναμφίβολα τσιμπημένος μαζί σου και μένει να δείτε μέχρι που μπορείτε να το πάτε.
- Χειρονομεί
Αν κάνει έντονες χειρονομίες όταν μιλάει πρόκειται για έναν πολύ επικοινωνιακό άνθρωπο. Μπορείς να είσαι σίγουρη ότι στο κρεβάτι θα είναι περιποιητικός και δοτικός.
- Σου κρατάει το χέρι δημοσίως
…και πολύ θα ‘θελε να φωνάξει: «Αυτό το κορίτσι είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ». Είναι ο τύπος του άντρα που είναι έτοιμος για σοβαρή σχέση.

- Αγγίζει την μέση σου
Αναμφίβολα τον έχεις ξανάψει τόσο πολύ που δεν κρατιέται να σε πιάσει πρώτα από το μπράτσο, μετά από το χέρι πριν φτάσει στον πωπό σου. Μετά βίας κρατιέται και σταματάει το χέρι του χαμηλά στην πλάτη.

- Αγγίζει το στομάχι του
Να ένας τεράστιος εγωιστής που θεωρεί ότι το κέντρο του κόσμου είναι ο εαυτός του. Αν σου αρέσει θα πρέπει να μην παραλείπεις να του λες πόσο μεγάλο κελεπούρι θεωρείς ότι είναι, τι τυχερή είσαι που καταδέχτηκε να σου κάνει την τιμή κτλ κτλ.

- Σε φιλάει βαθιά και τρυφερά
Το παλικάρι σου έκανε έρωτα όλη μέρα, με το μυαλό του φυσικά. Είναι ερωτευμένος μαζί σου και γι’ αυτόν η στιγμή που θα έχετε επιτέλους ερωτική επαφή δεν μπορεί να αργήσει άλλο.

- Γλύφει τα χείλη του

Για τα σαρκοβόρα θηλαστικά το σεξ είναι όπως το φαγητό. Αν λοιπόν ο «τιγράκος» σου γλύφει τα χείλη του ένα είναι σίγουρο… του έχεις ανοίξει την «όρεξη»!

- Στέκεται πολύ κοντά σου
Σε γενικές γραμμές ένας άντρας στέκεται τουλάχιστον 30-60 εκατοστά μακριά από τον συνομιλητή του καθορίζοντας έτσι το προσωπικό του χώρο. Αν όταν είσαστε μαζί σου στέκεται σε απόσταση αναπνοής από σένα, καίγεται να δημιουργήσει μεταξύ σας σωματική και –γιατί όχι- συναισθηματική επαφή.

- Γελάει με ευκολία
Μαζί σου αισθάνεται χαλαρός και μπορεί να είναι ο εαυτός του. Έχεις νικήσει τις άμυνές του και είναι έτοιμος να σου ανοίξει την καρδιά του.

- Σε αποχαιρετά με ένα γλυκό φιλί
Φιλενάδα, χτύπησες θησαυρό! Ο άντρας που μπορεί να σε αποχαιρετήσει χωρίς περισσότερες απαιτήσεις αλλά σου χαρίζει ένα γλυκό φιλί είναι ο τύπος που σέβεται τις ανάγκες και την προσωπικότητά σου. Στο κρεβάτι να περιμένεις έναν φλογερό και τρυφερό εραστή.

- Σου προσφέρει την αγκαλιά του
Αν οι χαριτωμένες σου κινήσεις του προκαλούν την ανάγκη να ανοίξει τα χέρια του και να σε «φυλακίσει» ανάμεσα στα μπράτσα του, τότε πρόκειται για έναν άντρα που του έχεις ερεθίσει τις αισθηματικές χορδές. Όχι μόνο του αρέσεις, αλλά είναι έτοιμος να δεσμευτεί μαζί σου.

- Σε φιλά στο μάγουλο
Όχι, μην απελπίζεσαι, μην θεωρείς ότι δεν του αρέσεις. Απλά, πρόκειται για έναν ρομαντικό τύπο που αισθάνεται ότι θέλει να σε φροντίζει.

- Σε κρατά με δύναμη
Αν το άγγιγμά του είναι σταθερό και σε κρατάει με στιβαρότητα, τότε το μήνυμα είναι ένα: Σεξ εδώ και τώρα!

- Αγγίζει τα μαλλιά και την πλάτη σου
Γι’ αυτόν η αγάπη και το σεξ πάνε χέρι-χέρι. Στο κρεβάτι θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέους δρόμους προς την ηδονή, δρόμους που μόνο όταν δυο εραστές ενώνονται με βαθύτερα συναισθήματα μπορούν να ανακαλύψουν.

- Συνδυάζει αγκαλιά με φιλί
Αν σε φιλάει ενώ ταυτόχρονα σε παίρνει στην αγκαλιά του πρόκειται για έναν άντρα γεμάτο εκπλήξεις. Μαζί του δεν θα βαρεθείς ποτέ καθώς τα ενδιαφέροντά του είναι ανεξάντλητα. Χρειάζεται μια γυναίκα με παρόμοιους ρυθμούς. Αντέχεις;

- Κάθεται πάνω στα χέρια του
Προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο αυτών που βγαίνουν απ’ το στόμα του. Μην τον παρεξηγείς όμως… δεν κρατάει μυστικά, απλά δεν θέλει να πει κάτι που θα σε δυσαρεστήσει ή θα χαλάσει το όμορφο κλίμα.

http://fe-mail।gr/

http://tosokaki.blogspot.com/2011/11/blog-post_636.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ToSokaki+%28To+sokaki%29

Δεν υπάρχουν σχόλια: