Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τελευταίο αντίο για την Ανδριάνα Γαρδικιώτη


Στο Περιβόλι Κέρκυρας από όπου και καταγόταν έγινε σήμερα το πρωί στις 11 η κηδεία της άτυχης κοπέλας Ανδριάνας Γαρδικιώτη που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Τελευταίο αντίο για την  Ανδριάνα Γαρδικιώτη
Η κοινότητα του χωριού συγκλονισμένη από το έγκλημα ακύρωσε όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Απαρηγόρητοι η μητέρα, ο πατέρας και τα
αδέρφια της Ανδριάνας την αποχαιρέτησαν με ένα τεράστιο γιατί στα χείλη τους.

Η Ανδριάνα ήταν το τελευταίο παιδί πολύτεκνης οικογένειας ενώ οι γονείς της που εργάζονταν ως ξενοδοχοϋπάλληλοι προσπαθούσαν να τα βγάλουν δύσκολα εις πέρας.

Από την πρώτη στιγμή που πέρασε στο ΤΕΙ Καστοριάς η Ανδριάνα έψαξε να βρει μια δουλειά ώστε να μην επιβαρύνει με τα έξοδά της τους γονείς της.

Εργάστηκε ως σερβιτόρα, ως παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι και τελευταία χόρευε σε clubs.

«Ήταν ένα κοριτσάκι έξω καρδιά που ήθελε να ζήσει» θα πουν φίλοι της, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε. Πώς, δηλαδή ο άνθρωπος, που όπως έλεγε, την αγαπούσε, τη σκότωσε.

Το όνειρό της ήταν να γίνει παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών και γι’ αυτό συνεργαζόταν με εκπομπές τέτοιου είδους.

Μάλιστα την περσινή χρονιά είχε παρουσιάσει στους τηλεθεατές το καρναβάλι της Καστοριάς με επιτυχία.

Ο Στάθης Ευσταθίου ωστόσο της στέρησε το δικαίωμα στο όνειρο, όταν έκοψε το νήμα της ζωής της κοπέλας με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο.

Ο 35χρονος δράστης ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, αναμένεται να οδηγηθεί τα επόμενα 24ωρα στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το oladeka.blogspot, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σωρό της Ανδριάνας, κατέληξε και σε ένα ακόμη φρικιαστικό συμπέρασμα: Το ανθρωπόμορφο κτήνος, αφού τη βασάνισε και την κατακρεούργησε με κατσαβίδι και μαχαίρι, στο τέλος ασέλγησε στο άψυχο κορμί του κοριτσιού, πριν την ρίξει στα παγωμένα νερά της λίμνης όπου και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από τους αστυνομικούς.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: