Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Ξύλο μεταξύ μαθητών και Λίβυων στη Θεσσαλονίκη


Καυγάς ανάμεσε σε μαθητές που έκαναν εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και σε Λίβυους, είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων νεαρών, εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η ένταση δημιουργήθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από το ξενοδοχείο Capsis, στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που έστησαν ορισμένοι από τους Λίβυους, οι οποίοι διαμένουν το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχεία στην οδό Μοναστηρίου, με μαθητές που βρίσκονται στην πόλη για την πενθήμερη εκδρομή τους.

Οι Λίβυοι ενόχλησαν κάποιες από τις κοπέλες του σχολείου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμμαθητών τους, οι οποίοι τους επιτέθηκαν φραστικά. Ακολούθησε καυγάς, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τέσσερις μαθητές. Μάλιστα ο ένας από τους μαθητές τραυματίστηκε από τις πατερίτσες δύο εκ των τραυματιοφορέων αλλοδαπών.

Συγκεντρωμένοι αλλοδαποί μάλιστα, είχαν κλείσει το δρόμο και σταματούσαν τη διέλευση των Ι.Χ.
Οι περίοικοι έχουν ξεσηκωθεί και θέλουν να τους διώξουν, με την αστυνομία να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.
Τα πνεύματα στην περιοχή τελικά ηρέμησαν γύρω στις 00:30 το βράδυ και η οδός Μοναστηρίου δόθηκε στην κυκλοφορία.

http://amanpoiare.blogspot.com/2011/12/blog-post_6804.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FRMzHQ+(Αμανπιαρε+!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: