Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ποντίκια σαν εγκληματικό όπλο



Ο ιδιοκτήτης της «Verona Pizza» παρακολούθησε τον Γκαλιατσάτο, το απόγευμα της Δευτέρας, να μπαίνει στην τουαλέτα κουβαλώντας μια σακούλα αλλά βγαίνοντας εμφανίστηκε με άδεια χέρια. Το γεγονός αυτό τον έβαλε σε υποψίες και έτσι ειδοποίησε δύο αστυνομικούς που βρίσκονταν στο εστιατόριο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την σακούλα με τα ποντίκια και πατημασιές στην λεκάνη της τουαλέτας, και υποπτεύθηκαν ότι προσπάθησε να φτάσει τα πλακάκια της οροφής.

Οι ίδιοι αστυνομικοί εντόπισαν τον Γκαλιατσάτο σε άλλη κοντινή πιτσαρία, στην «Uncle Nick’s» στην οποία τον είδαν να βάζει μια τσάντα στους σκουπιδοτενεκέδες η οποία περιείχε 5 ποντίκια.

Ο υπεύθυνος για την υπόθεση, αστυνομικός Μάϊκλ Τσιτγουντ είπε πως «Σχεδίαζε να βγάλει από την αγορά τους ανταγωνιστές του» ενώ στην συνέχεια τόνισε «Είμαι 47 χρόνια σ’ αυτή την δουλειά, και δεν είχα ξαναδεί ποτέ να χρησιμοποιούνται ποντίκια σαν εγκληματικό όπλο».

Ο Γκαλιατσάτος από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι το μαγαζί του έχει μολυνθεί από ποντίκια, και κατηγόρησε τους ανταγωνιστές του για το πρόβλημα. Πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες οι οποίες φτάνουν το πλημμέλημα.

http://www.skai.gr/news/weird/article/164251/podikia-san-eglimatiko-oplo/
.......................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: