Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ....GRUP !!!

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι απο τους συλληφθέντες για την υπόθεση εκβίασης σε βάρος υπευθύνων καρναβαλικών στεκιών στην Πάτρα.

Η υπόθεση αφορά την προ μηνών απόπειρα δολοφονίας καταστηματάρχη στα Ζαρουχλέικα. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αργά απόψε στον Εισαγγελέα με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους κατηγορία. Υπενθυμίζεται οτι συνελήφθησαν το πρωί πέντε νεαροί πατρινοί και ένας αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας. Πληροφορίες αναφέρουν οτι σε γκαρσονιέρα στα Συχαινά εντοπίστηκαν δυο όπλα τύπου καλάσνικοφ τα οποία φέρεται να ανήκουν σε έναν απο τους συλληφθέντες. Ακόμη βρέθηκαν σφαίρες και ένα γιλέκο.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο αδελφός αξιωματικού της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., μέλη οικογένειας επιχειρηματιών απο το Ρίο, αλλά και δυο αδέλφια πυγμάχοι. Ορισμένοι απο τους συλληφθέντες κατηγορούνται και για την ληστεία στην ΑΤΕ στο πανεπιστήμιο Πάτρας. Μάλιστα στην πιλωτή του σπιτιου στα Συχαινά βρέθηκε και μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που εκτιμάται οτι χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών στη ληστεία.

http://patrinaki.blogspot.com/
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: