Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μπαράζ απεργιών από την ΟΜΕ ΟΤΕ από την ερχόμενη εβδομάδα

Συγκεκριμένα, η ΟΜΕ-ΟΤΕ στη σημερινή της συνεδρίαση, εξειδίκευσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνουν:Σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΟΜΕ-ΟΤΕ, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στις προθέσεις της κυβέρνησης για πώληση του 16% των μετοχών που κατέχει το ελληνικό δημόσιο στον ΟΤΕ, αποχωρώντας έτσι τελείως από τη μετοχική σύνθεση του Οργανισμού.


- Την προσεχή Πέμπτη, 2 Ιουνίου, Παναττική 3ωρη στάση εργασίας στον Όμιλο ΟΤΕ αρχής γενομένης στην έναρξη της πρωινής βάρδιας και συγκέντρωση στις 08.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (Παράδεισος Αμαρουσίου) όπου πραγματοποιείται το 6ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ.

- Το Σάββατο, 4 Ιουνίου θα συμμετάσχει στο Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στις 11.00 στην Ομόνοια.

- Την Πέμπτη 9 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει 24ωρη Πανελλαδική απεργία στον Όμιλο ΟΤΕ και Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 13.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

- Νέα 24ωρη απεργία στις 15 Ιουνίου από κοινού με τις άλλες υπό ιδιωτικοποίηση Δημόσιες Επιχειρήσεις.

Στο ίδιο διάστημα θα υπάρξουν και άλλες συνδικαλιστικές δράσεις που θα ανακοινωθούν με δυναμικές συνδικαλιστικές παρεμβάσεις σε Υπουργεία, Φορείς και ΟΤΕ.

Υπενθυμίζεται ότι φτάνουν στο τέλος του μηνός στην Αθήνα, υψηλόβαθμα στελέχη της Deutsche Telekom για συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα με το υπουργείο Οικονομίας για το θέμα της αγοράς επιπλέον ποσοστού του ΟΤΕ, όπως προέβλεπε η συμφωνία του 2008.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=79740&catid=3
..........................................................................................................................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: