Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ποιος γνωστός ηθοποιός χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;


Μέχρι πριν από μερικούς μήνες ο ίδιος δήλωνε έτοιμος να επισημοποιήσει τη σχέση του ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας αφού θεωρούσε πως είχε βρει την κατάλληλη γυναίκα για εκείνον. «Το παίρνω πίσω. Τελικά δεν έχω βρει την κατάλληλη γυναίκα, το παίρνω πίσω»



αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Είναι ευτυχισμένος που οι γονείς του παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι έπειτα από πάρα πολλά χρόνια γάμου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά θέλω όλο το πακέτο. Είναι λάθος να λες ‘παντρεύομαι κι αράζω’. Μπορεί η τύχη να μου χαμογελάσει και να βρω τη γυναίκα που ψάχνω και με ψάχνει». Όσο για το πώς θέλει τη γυναίκα; «Κιμπάρισσα ψυχικά γιατί με ενοχλεί η ψυχική τσιγκουνιά και αν υπολογίσει στο τι θα δώσει. Δεν αντέχω τις μπερδεμένες. Θέλω να ξέρω με ποια μιλάω. Μου αρέσουν αυτές που έχουν ξεκαθαρίσει ότι είναι πριγκίπισσες για τον μπαμπά τους, όχι για τους υπόλοιπους άνδρες. Έχει γεμίσει ο κόσμος πριγκιπάτα».
Πηγή: people

http://thessnea.blogspot.com/2011/05/blog-post_838.html
....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: