Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Την παράσταση «Ο Λαγός και ο Μπάφος» ανεβάζει η Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου της Δημοτικής Ενότητας Συκεών, σε σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου.

Η πρεμιέρα του θεατρικού έργου είναι την Τετάρτη 25 Μαΐου, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο παραστάσεις το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου.

Οι ιστορίες που απαρτίζουν την πρώτη ύλη της παράστασης, όπως σημειώνει ο σκηνοθέτης, είναι «πλούσιες σε δράση, με πολύ χιούμορ, αμεσότητα, αστείρευτη φαντασία, απίστευτες ανατροπές, μαγεία και γεμάτες καλοσύνη. Όλες μοιάζει να ακολουθούν τρεις κύκλους. Στον πρώτο, όταν αρχίζει η ιστορία, όλος ο κόσμος μοιάζει με κόλαση: φτώχεια, αδικία, μίσος, στέρηση, καταστροφή. Έτσι, ο ήρωας ξεκινά το δεύτερο κύκλο της περιπλάνησης: περιπέτεια, αγωνία, εμπόδια μικρότερα η μεγαλύτερα, ο κύκλος του καθαρτηρίου. Ο τρίτος κύκλος συνιστά το τέλος, όπου το δράμα της ζωής επιτέλους βρίσκει ανακούφιση κι ο ήρωας εισέρχεται στον παράδεισο. Εδώ η ζωή ξετυλίγεται με απόλυτη δικαιοσύνη. Είναι ο μόνος κόσμος στον οποίο πάντα το κακό τιμωρείται και το καλό θριαμβεύει».


read more

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=74&artid=93758

............................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: